Skip to main content

De legendarische presentator Jerry Springer is overleden op 79-jarige leeftijd. Volgens een verklaring van de familie van Springer en Jene Galvin, een levenslange vriend en woordvoerder van de familie.

Jerry Springer overleden

Galvin: “Jerry’s vermogen om contact te maken met mensen was de kern van zijn succes in alles wat hij probeerde, of dat nu politiek was, uitzending of gewoon grappen maken met mensen op straat die een foto of een woord. Hij is onvervangbaar en zijn verlies doet enorm pijn, maar herinneringen aan zijn intellect, hart en humor zullen voortleven.”

Oorzaak

Bij Springer was een paar maanden geleden de diagnose kanker gesteld en zijn gezondheid was achteruitgegaan. Hij is naar verluidt overleden in zijn huis in Chicago. Springer laat zijn dochter Katie Springer en zijn zus Evelyn na.

De presentator is natuurlijk bekend van de gelijknamige Show in de jaren 90’s en 00’s waar het bijna elke uitzending wel uit de hand liep. Vaak ging het om koppels of familieleden die elkaar confronteren. De ruzie werd meestal uitgevochten in de zaal. De show werd een fenomeen wereldwijd met de bekende aanmoediging “JERRY JERRY JERRY”

Hieronder enkele chaotische ruzies in de Jerry Springer Show:

Via TMZ, YT

Leave a Reply