Skip to main content

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verwelkomden een paar weken geleden in oktober hun zoontje Xavier. Jessie is aan het herstellen van de bevalling en heeft nu een eerlijke video gedeeld van hoe haar lichaam er uit ziet.

Jessie Jazz Vuijk

Jessie laat zich zien in paars ondergoed en meldt erbij: “Dankbaar voor alles wat mijn lichaam heeft gedaan en nog steeds doet. Extra lief zijn voor je (nieuwe) zelf. Het is even opnieuw ontdekken op zoveel lagen. Ik schreef laatst een kleine liefdesbrief aan mezelf. Een schreeuw naar mijn lichaam en wat het heeft meegemaakt. Het eer haar en al haar vormen en vormen.”

Lichaam na bevalling

Jessie meldt over de afgelopen tijd en haar zoontje Xavier: “REIS. De bevalling, de kraamtijd, ik zit er nog midden in. Xavi is nu 21 dagen bij ons en heel langzaam voel ik mezelf weer een beetje “terug komen”. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met schrijven, ik heb zoveel verschillende emoties/sensaties gevoeld.”

“Een liefde zo groot en tegelijkertijd een bepaalde leegte en eenzaamheid die ik niet kende. Samen met een cocktail van je lijf dat compleet overreden is en een baby in je armen waar je zo veel van houd en nu pas leert kennen.”

Bekijk hier de beelden:

Via IG