Skip to main content

Jackie de jeugdboa lijkt in haar eentje het hele beeld dat we hebben van boa’s te veranderen! Deze dame ziet er zowel zonder als met uniform fantastisch uit. Samen met haar collega’s zorgt ze ervoor dat de straten veilig blijven. Al zijn er een aantal mensen die wel expres de regels zouden overtreden als dat een onderonsje met deze dame zou betekenen…

JeugdBOA Jackie

De Gemeente Roosendaal mag van geluk spreken, want over het algemeen zijn mensen niet bepaald blij om een BOA te zien. Met ruim 27.000 volgers op Instagram mag ze zichzelf wel een influencer noemen. Wekelijks post ze daar updates over haar werk. Maar het zijn niet slechts haar looks waarvoor mensen op haar pagina blijven. Ze zet zich met overgave in voor haar gemeenschap en is een rolmodel. Zo biedt ze kids tussen 8 en 12 jaar een unieke kans om mee te kijken bij de politie.

Ook voor mensen die niet in die leeftijdscategorie vallen heeft ze tijd. Jackie beantwoord met alle liefde de vragen van haar volgers. Wel laat ze weten geen tijd te hebben om versierd te worden. Daarvoor is ze te druk bezig met haar stad veilig houden!

Volgers van de jeugdboa laten maar al te graag hun waardering blijken in de reacties onder haar foto’s.

Bekijk hier de beelden:

jackie
jackie

Bron: Instagram