Skip to main content

Joey Bravo en Kerim Babo dagen elkaar weer eens uit om het 1 op 1 uit te vechten in de ring. De ruzie tussen de twee influencers is al een tijd bezig. Ergens in 2018 zou Bravo al het ziekenhuis ingeslagen zijn door Babo. Babo zei vervolgens dat hier niets van waar was.

Joey Bravo VS. Kerim Babo

Joey heeft momenteel zo’n 894 duizend volgers op Instagram, Babo telt er ongeveer 196 duizend. Dat wil zeggen dat Bravo’s bereik een stuk groter is dan dat van Babo. Wel zijn ze allebei influencer, zijn ze allebei boksers en speelt het geloof in allebei hun levens een grote rol. Al zou je dat misschien niet zeggen aangezien ze dus al jarenlang elkaar uitdagen om het letterlijke gevecht aan te gaan in de ring.

Ruzie influencers

Waar de ruzie ooit precies om begon, is zoals bij de meeste van dit soort ruzie’s niet helemaal duidelijk. Joey Bravo stond wel al eerder in de ring tegen andere influencers, over Babo is dat niet bekend. Of het dit keer echt gaat gebeuren, moeten we maar afwachten.

In eerdere video’s zijn Bravo het volgende: “Ik krijg allemaal filmpjes van mensen van Kerim Babo. Maar ik ga niet terugdeinzen. Ik en jij Kerim, ik en jij.” Babo reageert met: “Yo, Joey Bravo. Bij deze nodig ik jou uit in de ring 1 op 1. Jij tegen mij. Aangezien toch veel mensen willen dat je knock-out gaat moet dat toch gebeuren jongen. Laat me weten wat je ervan vindt.”

Bekijk hier de beelden:

@onurpinarofficial Joey Bravo vs Kerim Babo 🥊 #OnurPinar #JoeyBravo #KerimBabo ♬ Tourner dans le vide – MT

Bron: Instagram