Johan Derksen en Vandaag Inside mogelijk snel weer terug [UPDATE]

Na de ‘kaars’ rel kondigde Johan Derksen zijn afscheid aan van Vandaag Inside en de Nederlandse TV. Het programma stopte nadat ook Wilfred en René niet zonder Johan verder wilden, maar keert mogelijk terug!

Johan Derksen

Volgens bronnen van AD wordt er gewerkt aan een terugkeer mét Johan, ook mede omdat de opinie over het VI-trio weer aan het draaien is. Steeds meer mensen vinden dat er over-gereageerd is.

Vandaag Inside terug?

“Vandaag Inside keert mogelijk terug op televisie. Achter de schermen wordt bekeken of en in welke vorm het programma een doorstart kan maken. Mét Johan Derksen (73). In welke vorm en wanneer dat eventueel gebeurt, moet nog duidelijk worden.”

‘TV saai zonder hen’

TV kenners juichen de terugkeer toe: “Als televisiekijker is mijn leven een stuk saaier geworden sinds afgelopen vrijdag. En niet alleen dat van mij, als ik zo om me heen hoor.”

“Het programma had hectiek, spanning, sensatie, het onverwachte. Kijk, de mannen kosten wat, maar het programma levert meer dan vele miljoenen op.”

Vandaag Inside is online nog gewoon up-to-date en Talpa Network meldt dat dit ‘voor de fans’ van het programma wordt gedaan.

UPDATE: Johan heeft gereageerd op deze bronnen en ontkent dat hij terugkomt. “Ze kunnen wel gesprekken hebben en werken aan een terugkeer, maar met mij is niets besproken”

Hieronder de dreigingen die Helene Hendriks kreeg, en Johan die stopte:

Bron: AD, Youtube