Skip to main content

Jeroen Rietbergen, de voormalige schoonbroer van John de Mol heeft de beschuldigingen bekend. John de Mol zou al langer op de hoogte zijn van het wangedrag. Angela de Jongh haalt uit naar hem.

Doofpot John de Mol

Steeds meer mensen vragen zich af wat de rol van John de Mol hierin is geweest. Angela de Jongh zegt dat we over een doofpot kunnen spreken. ‘Als we één ding zeker weten, is het dat de kwestie in 2016 níét netjes is opgelost. De zaak is onder het tapijt geveegd en Rietbergen mocht gewoon lekker piano blijven spelen in The Voice. En doorgaan met zijn geile praatjes en groomingpraktijken, die uitmondden in betasting,” schrijft ze in haar AD-column.

Johnny de Mol gaf in HLF8 al aan dat zijn vader waarschijnlijk allang op de hoogte was van het seksueel overschrijdend gedrag van Jeroen. Eerder in 2016 zou er ook al het een en ander zijn gebeurd en later zijn opgelost met het slachtoffer. Johnny weet alleen niet hoe dit is verlopen.

Vakantie

Daarnaast is het volgens Angela onbegrijpelijk dat John de Mol lekker in Portugal zit tijdens de seksrel rondom zijn programma. ‘Geen kip piri piri kan zo goed zijn, dat je je als mediatycoon als een laffe hond daarachter verschuilt.’

Bekijk de video hier

Bron: Youtube, Story

Leave a Reply