Skip to main content

Na de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tegen o.a. Marco Borsato en Ali B is er nu opnieuw een BN’er die beschuldigd wordt, Danny de Munk. Life of Yvonne deelde het verhaal van een jonge dame van 21 jaar.

Yvonne kreeg veel DM’s vol juice over Danny na zijn opmerking dat hij niet bang is voor de juice channels. Danny zou zich volgens Yvonne “vreselijk” hebben misdragen.

Yvonne zegt o.a. “Danny de Munk is een vreemdganger. Ik moest hierom gieren, want ik verwachtte dit niet. Ik heb wel honderden DM’s hierover gekregen.”

Danny zou het volgens de beschuldiging in Yvonne’s vlog hebben gedaan met een jonge vrouw in de coulisse en de tourbus van Ciske de Rat.

Yvonne vertelt o.a.: “Een meisje werkte achter de schermen en Danny had haar nummer via de productie opgevraagd en vroeg haar na een show naar zijn vakantiehuisje te komen. Daar hadden zij seks onder invloed van drugs.”

Dan noemt Yvonne het kwartet: “Ze zegt dat ze mee gevraagd werd naar Sensation en het met Danny en twee anderen zou doen. Het meisje wilde niet, maar ze werd ingeluisd en ze gingen naar het Amsterdamse Bos waar ze het deden met z’n vieren onder invloed.”

Bekijk hieronder het hele verhaal en de beschuldiging:

Bron: Youtube Instagram

Leave a Reply