Bekende Youtuber onthult aan moeder dat hij moslim is! Krijgt onverwachte reactie (Video)

Een jonge bekende Youtuber gaat viral met een grote onthulling. Hij belt zijn moeder op om het haar te vertellen en haar reactie te testen.

Het overkwam de Britse YouTuber Jay Palfrey. De wereldberoemde vlogger, die voorheen in geen enkele God geloofde, bekeerde zich tot de Islam. Dit nadat hij verschillende Islamitische en Oosterse landen had bezocht voor een ‘heel lang spiritueel onderzoek’.

Moeder wist nog van niks

Al deelde Jay zijn bekering met bijna iedereen, zijn moeder wist nog van niks. Vandaar dat hij besloot om haar te bellen en het moment te filmen. En dat vond de Britse vlogger absoluut niet makkelijk.

Totaal onverwacht

Wanneer zijn moeder opneemt, vertelt Jay: ‘Je weet dat ik al een tijdje geïnteresseerd ben in de islam..’ Voor dat hij zijn zin af kan maken, vraagt zijn moeder meteen: ‘Ben je bekeerd?’ Als Jay angstig toegeeft dat hij inderdaad een Imam heeft gezien en nu moslim is, reageert zijn moeder totaal onverwacht.

Enorme opluchting

‘Ik ben aan het glimlachen’, laat ze haar zenuwachtige zoon weten. Waarop ze vervolgt: ‘Je hoefde echt niet bang te zijn om dit aan mij te vertellen.’ En dat komt als een enorme opluchting voor Jay.

Bekijk de reactie van Jay’s moeder in onderstaande video:

Bron: YouTube

Lees ook: