Skip to main content

De broer van volkszang legende André Hazes, Joop Hazes, liet al eerder een uithaal los over Rachel Hazes in zijn lied Mijn Broertje. Maar daar blijft het niet bij, hij haalt opnieuw heel hard uit.

Joop Hazes

Joop Hazes schreef het nummer samen met schrijver Co van Raaijen. Een schrijver die voor vele andere artiesten nummers heeft geschreven. Co onthult in Weekend dat Joop de opdracht gaf om in de tekst uit te halen naar Rachel.

Lied

Dat gebeurde dan ook en het lied ging juist vanwege de tekst viraal. Co zegt dat er nog het een en ander gecensureerd moest worden omdat Joop los gegaan zou zijn: ,,Ik heb het nog keurig gehouden, want als ik had opgeschreven wat ze me allemaal verteld hebben…”

Rachel

Het blijkt dat Rachel volgens Joop niet bij alle familieleden goed ligt in de familie Hazes. Joop zong over zijn broer: ,,Hij werd leeggetrokken, daar zat zij niet mee. En nu hij er niet meer is, komt de ellende. In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende, maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.”

Haalt uit

Co heeft de verhalen van Joop goed beluisterd. Hij zegt dat andere familieleden over Rachel zwijgen maar ze denken precies hetzelfde over haar: ,,Die hele familie heeft op zijn zachtst gezegd een hekel aan Rachel. Ze kunnen haar eigenlijk wel schieten, want er zijn natuurlijk dingen voorgevallen.”

Bekijk Joop’s videoclip en zijn verhaal:

Via Weekend, DenD, Youtube