Jordy: ‘Wat de volgende stap is voor mij en Gaby?’

Instagram @jordyjahmal

Gaby Blaaser zaaide gisteren flink wat verwarring tijdens de reünie-uitzending van The Bachelorette. Waar velen dachten dat zij en Joey nog lang en gelukkig zouden leven, bleek deze relatie al verbroken te zijn. Toch was er wel een andere kandidaat met wie Gaby graag op date wilde: Jordy! Maar hoe ziet hij dat zich voor hem?

Jordy ziet het wel zitten

Geheel onverwachts werd de spierbundel in de halve finale weggestuurd. Toch zijn er volgens Jordy nog altijd gevoelens voor de knappe actrice. “Toen ik haar zag dacht ik: de vonk is er nog. Ik ben heel benieuwd wat er nog is tussen ons”, vertelt hij aan RTL Boulevard. “Ik ben zeker enthousiast om met haar te kijken waar we verder kunnen gaan.”

Herenigd

Sinds de opnames van de serie heeft Jordy niet meer gezien. De eerst ontmoeting sinds Zuid-Afrika was dan ook spannend. “Tijdens de reünie hebben we zo min mogelijk tegen elkaar gezegd, zodat we veel te vertellen hebben als we elkaar weer zien. (…) De date staat gepland. We gaan elkaar binnenkort zien en dan hebben we alle tijd van de wereld.”