Skip to main content

In Temptation Island VIPS zien we hoe Fabrizio steeds verder ingepakt wordt door verleidster Julia. Inmiddels weten we al een tijdje dat dit er uiteindelijk voor zorgt dat zijn relatie met Pommeline de verleidingstest niet overleefd. In Concentrate Velvet vertelt Julia hoe het precies zit tussen haar en Fabrizio. 

Als we de verhalen mogen geloven zouden Fabrizio en Julia tijdens de laatste dreamdate hebben gezoend, waarbij ze ook ‘handwerk’ verricht zou hebben. Na de opnames werden de twee diverse malen samen gespot en zouden ze zelfs nog een tijdje een relatie gehad hebben. Dit ontkent Julia echter: Daar kan ik best kort over zijn: ben jij gewoon nooit met vrienden naar Walibi gegaan? Walibi was gewoon zomaar. Het strand ook.”

“Het was super lekker weer en we dachten gewoon: laten we naar het strand gaan, zoals elk logisch nadenkend mens. Dat doe je natuurlijk niet in je ski-pak, maar in je bikini en zwembroek. En je gaat ook naast elkaar liggen en niet tien meter afstand houden en gaan schreeuwen naar elkaar. Heel asociaal.”

(tekst gaat verder onder de video)

Ook ging Julia tijdens een Question & Answer-sessie op Instagram in op de vraag of ze ‘een beetje overeen komt met Pommeline’: “Ik denk dat zij, logisch ook, het moeilijk vindt, omdat ik veel contact had met Fabrizio”, aldus de blondine, die zelfs met een opvallende bewering komt: “Het is nooit mijn intentie geweest om haar bewust te kwetsen en wilde haar meer beschermen, denk ik. Helaas pakken sommige dingen niet altijd goed uit en kan je niet alles voor een ander invullen.”

“Ik vind haar supermooi en vind het oneerlijk hoe tv haar neerzet als iemand die alleen maar huilt. Ze heeft veel in zich en ik weet zeker dat nog grote dingen gaat doen!”

Julia

Leave a Reply