Skip to main content

Jutta en Jake zijn al een tijdje een koppel en er wordt dagelijks over ze geschreven in de Nederlandse media maar ook in de Amerikaanse media. Er valt de laatste tijd iets op volgens hun volgens, wat duiden zou dat de relatie wat bekoeld zou zijn. Gaat het niet goed tussen de twee?

Wat is er aan de hand tussen Jutta en Jake?

Het juicekanaal RealityFBI plaatste een story omtrent deze situatie: “Wat is er aan de hand met Jutta en Jake?”, vraagt een volger aan juicekanaal Realityfbi. ,,Kijk maar eens naar hun laatste posts. De laatste week reageren ze niet op elkaar”. Er is verder nog niks naar buiten gekomen en zijn het vooralsnog geruchten.

Volgens Roddelpraat zou er echter niks aan de hand zijn: “Als je goed kijkt naar de Instagram van Jutta, dan zie je gewoon een dag geleden nog een foto met Jake Paul in de achtergrond en een reactie van Jake onder haar foto van slechts enkele uren geleden. Deze zoetsappige relatie lijkt vooralsnog niet bekoeld te zijn”.

Jutta werd altijd al gewaarschuwd voor Jake en zijn bad boy imago. ,,Die relatie is echt niet voor eeuwig”, aldus voormalig schaatser Ben van der Burg als meest recente waarschuwing in Story. ,,Die gast is gek!”

Jutta en Jake krijgen veel kritiek

Onlangs kregen Jutta Leerdam en Jake Paul flinke kritiek onder een filmpje dat ze hebben geplaatst. Het koppel was te zien in een park terwijl ze wat lol maakte met elkaar, maar een bepaalde actie zorgde voor woede bij veel volgers. Jutta en Jake zien de vele bomen om zich heen en kregen een idee. Jake pakt er een sleutel bij en begint te snijden in de boom: dit om hun initialen te tekenen in de boom. Te zien is uiteindelijk hun letters J en J met een hartje er tussenin. Veel mensen waren echter woedend, ze begrepen niet waarom het nodig is om in een boom te snijden. Boze comments zijn dan ook te lezen: ,,Verniel de bomen niet!”… ,,Waarom dat schrijven in die arme boom? Verschrikkelijk.”…. “Hoe oud zijn jullie? 12? Belachelijk dit”…. “Laat de bomen met rust! Je bent volwassen!”

Uiteraard zijn er ook mensen die daarop reageren en ze verdedigen: ,,Even kalmeren allemaal, hij ging niet erg diep”….. ,,Mensen zijn boos om de boom, maar eigenlijk zijn ze jaloers dat hij met Jutta is.”…. “Just here to read the Groenlinks reactions😂😂”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI, Roddelpraat