Skip to main content

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn verliefd op elkaar en de hele wereld zal het weten ook. Nu heeft Jutta een bericht op haar Instagram gedeeld waarin ze het een en ander vertelt over Jake en waarom ze zo op hem valt.

Jutta Leerdam deelt bericht over Jake

Jutta heeft een bericht op Instagram gedeeld waarin ze vertelt hoe trots ze is op haar vriend Jake Paul. Ze moedigt hem aan en benadrukt dat hij al zoveel heeft bereikt en drie keer zo hard werkt: “‘Je werkt elke dag zo hard. Je denkt anders, legt de lat heel hoog en laat je door niemand gek maken’, begint ze haar liefdesbrief op Instagram. ‘Vijf jaar geleden ben je begonnen aan dit avontuur en hebt inmiddels al zoveel bereikt. Je weet dat je laat bent begonnen, maar daarom werk je ook drie keer zo hard. Je wil altijd meer en ik hou ervan om te zien hoe je dat doet. Ik ben zo trots op je”.

Jake Paul zet Jutta op de 2de plaats

Onlangs deelde Jake een filmpje waarin hij wordt gevraagd wat de drie dingen zijn waar hij niet zonder kan. Velen hadden verwacht dat Jake Jutta als eerste zou noemen, maar dat blijkt niet zo. Jake neemt de vraag wel heel letterlijk en grapt namelijk: ,,Zuurstof.” waarna hij vervolgt en wél zijn vriendin noemt: ,,Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta”, als derde noemt hij afsluitend ook iets waar hij veel mee bezig is: ,,Bokshandschoenen.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat