Skip to main content

Jutta Leerdam heeft haar hoogtepunten van 2023 geplaatst. Naast haar wereldprestaties, schaatsfoto’s en Jake Paul deelt ze ook een aantal pikante foto’s warop te zien is dat ze ook trots is op haar topfitte figuurtje. Haar 4+ Miljoen volgers zijn het natuurlijk helemaal met haar eens: ze gaat viraal met deze beelden!

Jutta Leerdam deelt pikante foto’s

Jutta Leerdam schrijft bij haar Instagram bericht wat haar hoogtepunten van 2023 zijn: “Een paar favorieten van 2023. Zoveel geluk en hard werk“. Op de foto’s is Jake Paul te zien en daarnaast de schaatsbaan, behind the scenes van haar catwalk voor het merk Boss, vakantiebeelden, pikante kiekjes en een foto van haar wassen beeld in Madame Tussauds.

Ze lijkt heel goed te weten waar ze haar volgers mee kan pleasen. In de fotoserie lijkt ze bewust twee foto’s te hebben geplaatst die voor nog meer reacties zorgen. Ze is te zien in een strak pakje en op de andere foto is ze te zien op het strand in een doorzichtige broek.

Het is duidelijk wat haar volgers de leukste foto’s vinden “Begint met een K en eindigt op ont…😀😎” “Goed achterwerk, 100 punten, goud karakter. 👏” “En uiteindelijk komt de beloning…” en iemand anders schrijft: “Dikke akka”.

Daarnaast wensen haar volgers haar het beste voor 2024. Inmiddels heeft ze 4,3 miljoen volgers en dat zal zeer zeker toenemen door haar carrière en de relatie met Jake Paul.

Jutta’s familie

Onlangs deelde ze een video waarin te zien is hoe haar familie allerlei cadeaus krijgt Jake. Hij heeft namelijk Louboutins gegeven aan zijn schoonfamilie en dat is zeker niet goedkoop. De Louboutins kosten in ieder geval per stuk 800 euro. Jake kan het dan ook betalen natuurlijk, heeft in zijn carrière al veel geld verdiend. Zo’n 20 miljoen per jaar, zoals bekend met YouTube en boksen.

Bekijk hier de beelden

SWIPE voor meer:

Bron: Instagram