Skip to main content

Jutta Leerdam laat zich weer eens zien van de andere kant. De schaatster weet altijd wel hoe ze haar volgers gek moet maken met pikante content.

Cowgirl

De schaatster is weer in Amerika te vinden om haar vriend Jake Paul te supporten. Dit keer is ze in Texas en besloot ze zich gelijk aan te passen.

Op haar social media deelt Jutta Leerdam een paar pikante foto’s als cowgirl. De schaatster heeft haar schaatspakje ingeruild voor een bikini. Ze plaatste een foto met een cowboyhoed en in een strak pakje. ‘Howdy’, schrijft ze bij de foto. En ja, haar volgers gaan er uiteraard helemaal goed op.

Jutta Leerdam

Reacties

“Ik word gek van je ogen, heb medelijden met me, ik heb de kracht niet om ernaar te kijken”, schrijft een volger onder de foto. “Heetste cowgirl”, reageert een ander. “Je hebt de smaakt te pakken”, laat iemand weten.

Persconferentie

De schaatster ging mee naar de persconferentie van haar vriendlief Jake Paul. Hij zal vechten tegen Nate Diaz. Tijdens de staredown ging het mis op het podium.

Het lijkt in de videobeelden erop dat het team van Nate Diaz begon met het vechten. Al snel vielen er rake klappen, maar het duurde niet lang voordat de beveiliging iedereen uit elkaar en enigszins gekalmeerd had.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram