Skip to main content

Jutta Leerdam is de koningin van het schaatsen, maar sinds ze een relatie heeft met Jake Paul wordt alles breed uitgemeten. Ze plaatst niet vaak berichten met haar ouders. Daar bracht ze deze week verandering in en ze plaatst een video met haar moeder die veel reacties krijgt.

Jutta Leerdam moeder

In de video samen met haar moeder dansen ze op het nummer “Last Christmas”. Er wordt massaal onder video gereageerd: “Woow Is dat je moeder🥰🙏❤” “Wie is die andere ? mams?” “Je moeder is net zo verdomd mooi als jij 😍🔥❤️”. Er wordt dus voornamelijk positief gereageerd op de video. Jutta schrijft bij de video: “

Reacties

In de comments van Jutta’s TikTok video wordt ook gevraagd wat de moeder van Jake Paul vindt: “Vind je moeder Jake leuk?” “Awwww wat lief. Gefeliciteerd met je mooie moeder! ğŸŽ‰”. De moeder van Jutta heeft niet publiekelijk gereageerd op de relatie van haar dochter. Wie weet in de toekomst.

Jutta Leerdam zwanger?

Onlangs plaatste Jake Paul een video met “26 dagen” in het zand geschreven. Er was eerder verwarring dat er “260 dagen” stond, maar dat is niet het geval. De vraag is nu, gaan ze binnenkort iets bekend maken? Het is niet bekend wat Jake bedoelt met de tekst die hij in het zand heeft geschreven. Jake heeft al eerder laten weten dat hij graag met haar zou willen trouwen. Ze hebben namelijk eerder geschaatst in Heerenveen en dat vond Jake leuk.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, TikTok