Skip to main content

De afgelopen weken zijn voor Jutta Leerdam niet best geweest. Ze heeft namelijk een enkelblessure en dat heeft ervoor gezorgd dat ze niet op topniveau kan presteren. Op het moment werkt ze aan haar herstel en heeft ze recent een video gedeeld waarin ze een nieuw schaatspak past.

Jutta Leerdam in een nieuw schaatspakje

Onlangs heeft ze beelden gedeeld waarin ze een nieuw schaatspak uitprobeert. Dit pak kan een teken zijn van een mogelijk nieuwe overeenkomst of samenwerking, de details zijn nog niet bekend. Er wordt in ieder geval onder haar fans en volgers veel over gepraat. Haar sociale media volgers waarderen niet alleen haar sportieve prestaties, maar ook haar reis en hoe ze omgaat met tegenslagen.

Eén ding is zeker: Jutta Leerdam laat zich niet snel kennen. Haar meest recente activiteiten zowel binnen als buiten de sportschool, voorspellen veel goeds.

Jutta Leerdam in tranen

Onlangs meldde De NOS dat Jutta kampt met tranen na een teleurstellende race in Lake City. “Ik dacht: dit is de laatste wedstrijd die ik rijd dit seizoen. Ik heb er geen plezier meer in,”.

Ze vertelt dat het frustrerend en elke dag anders voelt: “Ik voel helemaal niks. Coördinatief kon ik gewoon niks. De laatste weken kan ik niet eens diep gaan, ik zak er gewoon door. Ik voel me totaal niet mezelf en kan mijn kracht niet kwijt. Ik baal er heel erg van. Het is puur fysiek, want mentaal voel ik me wel sterk. Ik blijf het proberen, maar het voelt elke dag anders. Heel frustrerend.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram