Skip to main content

Ze zijn 1 van de meest besproken koppels van Nederland, Jake Paul en Jutta Leerdam. Ze delen veel van hun liefdesleven met de rest van de wereld. Nu heeft Jutta gereageerd op een comment onder een Insta bericht waarin ze min of meer laat weten dat ze moeder zou willen worden.

Zwangerschap gerucht Jutta Leerdam

Jutta heeft op haar Instagram een foto geplaatst waarin ze een strak schaatspak aanheeft. Ze schrijft bij de foto de volgende tekst: “Winterse sferen & hard werken”. Ze zou volgens haar volgers haar hand voor haar buik houden. Er wordt massaal gereageerd op de foto: “Zwanger!!! Hand zo op de buik”. Iemand anders is het daarmee niet eens: “Ze heeft haar hand niet op haar buik”.

De volgers van Jutta lijken het voor haar op te nemen: “Dit zijn zulke domme opmerkingen 🙄 Stel ze wil het maar het lukt om een of andere reden niet, dan zijn dit soort reacties echt fuckedup. Of misschien wil ze het wel helemaal niet”. Vervolgens reageert Jutta zelfs op de comment: “Mocht ik willen”. Middels haar reactie laat ze weten dat het ze niet erg zou vinden om zwanger te zijn van Jake Paul.

Jutta zwanger van Jake?

Onlangs waren er ook al geruchten dat Jutta en Jake ouders zouden worden. Jake had namelijk in een video de tekst “26 dagen” in het zand geschreven. Er was eerder verwarring dat er “260 dagen” stond, maar dat is niet het geval. Het is niet bekend wat Jake bedoelt met de tekst die hij in het zand heeft geschreven. Jake heeft al eerder laten weten dat hij graag met haar zou willen trouwen. Ze hebben namelijk eerder geschaatst in Heerenveen en dat vond Jake leuk. Hij kreeg in Heerenveen de vraag wat zijn toekomstplannen met Jutta zijn, daarop antwoordde hij snel met “Om te gaan trouwen“.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram