Skip to main content

Juultje Tieleman en Koen (De Bankzitters) hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat werd vandaag bekend met twee posts van het koppel. Het gaat echter helemaal los in de reacties, die lang niet allemaal lief zijn.

Juultje krijgt heftige kritiek na break-up

Het koppel meldde o.a. over de breuk “Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied. We houden ontzettend veel van elkaar maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt.”

Maar in de comments is dus ook veel kritiek te lezen zoals: “Juultje kan bijna meedoen met Ex On The Beach YouTube editie”… “Zullen we voorspellen jongens? Ik ga voor Slotta of Enzoknol”… Koen kon het allemaal niet aanzien en besloot te reageren.

Koen reageert woedend

De Youtuber wil dat mensen hen rust gunnen en ze met rust laten. Koen meldt: “Dames en heren, laten we het even netjes houden. Het is allemaal al kut genoeg, dus op zich zijn sommige reacties niet nodig. Het is al klote dat we dit móéten delen. Maar dat is nou eenmaal wat er bij hoort als je een openbare relatie hebt. Prima dat iedereen een eigen mening heeft maar soms niet erg om dat lekker voor je te houden”

Hieornder de posts en reacties

Via IG Shownieuws