Skip to main content

Juultje werkt regelmatig samen met Hugo Boss en Zara, maar heeft recentelijk ook een samenwerking met een lingeriemerk opgezet. Voor vrouwelijke influencers draait het vaak om kledinglabels. Dit levert natuurlijk de langverwachte foto’s op voor haar volgers maar ook de nodige kritiek.

Kritiek op Juultje

Op dit moment is ze in Bali, waar ze natuurlijk ook content moet maken. Dit keer is het voor ‘Lounge Underwear’. De foto’s zijn inmiddels meer dan 60.000 geliked, maar er is ook kritiek te horen: “Open sollicitatie ook weer online zie ik” en “Vaderloos gedrag dit…😮” wordt er gezegd. Mensen lijken vooral aanstoot te nemen aan een close up foto van haar ondergoed: “Klaag niet hoor over de foto’s, maar waarom deze?” en “Lijkt wel Exorcist vibes wel beetje”.

Pikante foto’s van Juultje in surfkleding

Eerder deze week plaatste ze ook foto’s in surfkleding op Bali. De reacties op deze fotoreeks waren voornamelijk positief. Juultje gaat niet voor een oversized shirt en een legging, maar kiest voor een meer gewaagde outfit en maakt het internet gek.

Juultje deelt uitdagende foto’s

Ze deelt regelmatig uitdagende foto’s om haar mannelijke volgers te plezieren. Ze verdient haar kost als influencer. Kortom, een zeker niet onaangenaam leven.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram Juultje, Showmag