Skip to main content

Juultje Tieleman kreeg bekendheid als de vriendin van YouTuber Gio. Ze is uitgegroeid tot een bekende influencer met meer dan 1 miljoen volgers. Ze heeft recente een foto gedeeld die voor veel commotie zorgt online. Mensen menen te zien dat ze iets verdachts in haar handen zou hebben. 

Juultje Tieleman betrapt met iets verdachts

De mannen van Roddelpraat hebben in hun wekelijkse uitzending de oud en nieuw-foto’s van Juultje geanalyseerd. Ze hebben het vooral over iets wat Juultje in haar rechterhand zou hebben. Op de foto is ze samen met een vriendin te zien, terwijl ze iets wits in haar handen zou hebben.

Juultje Tieleman verwijderd bewuste foto

De desbetreffende foto zou heel snel van Instagram zijn verwijderd. Juultje is dagelijks actief op sociale media en deelt allerlei foto’s met haar 1 miljoen volgers. Vooralsnog heeft Juultje niet op de beschuldigingen van Roddelpraat gereageerd. Er wordt volop gereageerd op de beschuldigingen van Roddelpraat: “Jullie zijn zo irritant. Jullie zien iets en gaan gelijk van alles lopen roepen.” “Neusbiertje.” “Niet tof om dit te plaatsen trieste lui” “Lekker boeiend of iemand aan verdovende middelen zit. Laat het die meiden lekker zelf weten wat ze in hen neus stoppen.”

Juultje en vriend uit elkaar

Afgelopen jaar maakte Juultje bekend dat het uit is met haar vriend, Youtuber Koen. Dat maakte het koppel toendertijd bekend middels een gezamenlijke emotionele post. Ze schreef toen op haar Instagram: “ik check even uit” met een gebroken hart emoji. De influencer heeft samen met Koen de volgende tekst gepubliceerd over de breakup.”. Vooralsnog is het niet bekend of Juultje een nieuwe vriend heeft.

Bekijk hier de beelden en oordeel zelf

Bron: Instagram, Roddelpraat