Skip to main content

Juultje Tieleman heeft gisteren een heftige ervaring meegemaakt. Ze is uit haar huis gehaald door politie omdat het niet veilig was voor haar. Juultje deelt haar verhaal met beelden en legt uit.

Juutje Tieleman door politie uit huis gehaald

De politie heeft haar uit huis gehaald nadat haar auto beroofd bleek te zijn. Haar auto staat op haar eigen plek in een betaalde parkeergarage onder haar eigen huis. De schrik en woede zijn dan ook groot bij Juultje als ze ontdekt dat haar achterruit kapot is geslagen en alle spullen uit haar auto gejat zijn.

Beroofd

Juultje meldt dat de dader gepakt is en zij haar spullen terug heeft maar voelt zich er niet meer goed bij: “Ik weet nu dat het niet veilig is”. De influencer is boos dat de garage niet goed beveiligd blijkt te zijn. Er zou geen camera zijn die de garage in de gaten houdt.

Juultje haalt woedend uit: “Fix dit aub, zet meer camera’s neer, of een bewaker, want waar the f*ck betaal ik zoveel voor? De politie heeft dus mijn spullen terug gevonden bij de mensen die het gestolen hadden. Het is alleen gewoon klote dat ik nu m’n auto weer moet laten maken en weet dat het niet veilig is in de garage onder mijn huis”. 

Bekijk hier de beelden en volledige verhaal:

Via IG