Kamerlid wil club verbod voor BOEF! Ook bekende NL radio Dj weigert hem te draaien

Radio-Dj en voormalige “mattie” van Wietze, Mattie van Q-Music, is voorlopig klaar met Boef. Hij haalde woensdagochtend in zijn show ongenadig hard uit naar de rapper.

“Boef bestaat bij de gratie van jonge meisjes en diezelfde meisjes kraakt hij nu af. Schijnheilig en hyprocriet.” Mattie verwijst ook naar de voorbeeldfunctie die de rapper heeft. „Ik vond zijn muziek toch al niet veel aan, maar nu wil ik het helemaal niet meer draaien.”

CDA-Kamerlid René Peters heeft eigenaren van clubs opgeroepen om Boef niet meer te boeken voor optredens. „Ik kan me natuurlijk boos maken om rapper Boef. Omdat hij hulpvaardige dames ‘hoeren noemt. En al helemaal, omdat hij bij wijze van excuus probeert uit te leggen waarom het ook daadwerkelijk hoeren zijn”, aldus Peters. “Als al die tenten waar vrouwen komen en alcohol gedronken wordt, deze rapper niet meer vragen om op te treden, dan is het rap afgelopen met rapper Boef. Dan is het weer gewoon Boef. En dan hoeft hij zich ook niet meer te ergeren aan dames in rokjes. Iedereen blij”, zo besluit het Kamerlid.

De Vlaamse radio-dj Karolien Debecker heeft dinsdag al laten weten de muziek van de rapper voorlopig niet te draaien. „In de Middeleeuwen hadden ze meer respect voor vrouwen dan jij”, twitterde de presentatrice gisteravond. Debecker is te horen op MNM, een populair radiostation in België onder jongeren.

Hieronder beelden van Dj Mattie en Igmar over de situatie

https://youtu.be/3Ex8uSe1J-k