Kamertje van 10m2 te koop voor maar liefst €105.000 in Amsterdam (Beelden)

Dat de woningmarkt totaal op z’n kop staat is helaas al een tijd duidelijk. Je schrikt steeds weer van de prijzen en nog meer van wat je ervoor krijgt. Deze Funda ad is daar een goed voorbeeld van. Een kleine kamer van slechts 10 vierkante meter staat te koop voor 105.000 euro.

Funda kamer

Op Funda staat er een kamer van 10 vierkante meter te koop. Het bedrag voor dit piepklein kamertje is wel 105.000 euro. De kamer heeft een hoogslaper waardoor de ruimte leefbaar wordt. Een mooi uitzicht is er ook.

Ook zijn o.a. een spiegelkast met verlichting, een inbouwkast, boekenrek met bureaublad en een koelkast met vriesbak te zien op de beelden. De kozijnen hebben ventilatie en een kiep/kantel-room en heeft de kamer een laminaat vloer.

Om ruimte te besparen is er een vensterbank die ook gebruikt kan worden als tafel.

105.000 euro

Het pand waarin de kamer zit, beschikt over meerdere van dit soort kamers, wel 15. Nadeel is : je deelt 2 badkmers en 2 toiletten met anderen en er is een gezamenlijke keuken.

De ruimte wordt schoongemaakt voor extra 173 euro per maand en daarvoor krijg je ook WiFi, stookkosten en nog andere zaken inbegrepen. Voordeel: De kamer ligt op 9 minuten afstand vanaf de Dam. Er stoppen zelfs trams op de hoek en de bussen brengen naar Amsterdam-Centraal.

Bekijk hieronder de foto’s van de kamer:

Funda
Funda

Bron: Funda Man-Man