Skip to main content

Kanye West, tegenwoordig Ye West, heeft pikante foto’s van zijn vrouw Bianca Censori geplaatst op Instagram. Op sommige foto’s heeft ze bijna niks aan. De beelden zijn viraal gegaan en iedereen heeft een mening.

Kanye West vrouw Bianca

Zo nu en dan is Ye actief op Instagram en X. Hij heeft ruim 18,5 miljoen volgers en breekt het internet met hele pikante foto’s van zijn vrouw. Je ontkomt er niet aan als Ye iets opmerkelijks doet. Op de foto’s heeft zijn vrouw outfits aan waardoor bijna alles te zien. Het is niet bekend of Ye de outfits heeft gemaakt of dat Bianca ze zelf uit haar kast heeft gehaald. Ye staat er om bekend dat in een korte periode veel berichten plaatst en ze vervolgens weer allemaal verwijderd. Het is dus niet bekend hoelang de foto’s nog online zullen staan op zijn officiële Instagram-account.

Kim Kardashian lookalike

Er wordt massaal gereageerd op beelden, veel kritiek maar ook positieve reacties. Veel volgers vinden haar erg veel lijken op Ye’s ex Kim Kardashian. Iemand schrijft: “Ik zweer dat het Kim was” “Ze ziet eruit alsof ze jouw dochter Kanye kan zijn…” “Is dat Kim, wat is ze aan het doen?” “Dat is walgelijk, dat is misbruik” “Ze lijkt gewoon op Kim 😂”. Veel volgers vinden het niet kunnen dat zijn dochter North deze foto’s kan zien. North is namelijk heel actief op sociale media en heeft inmiddels ook al miljoenen volgers: “North vraagt ​​zich af of dit is hoe ze geliefd zou moeten worden bij mannen” “En hij raakt in paniek omdat Kim K North toestaat te dansen op TikTok….”.

Iemand anders is heel duidelijk en uit kritiek op Ye West: Het lijkt op 18+content. Hij schreeuwt graag dat Kris Jenner haar dochters voor geld verkoopt en dat wil hij niet voor zijn dochters, maar deze foto’s zijn oké? Plus het feit dat deze vrouw op een Kardashian lijkt, maakt het meer een grap”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram