Skip to main content

De vrouw van Kanye West schoot nadat ze begon hem te daten als een raket in bekendheid omhoog. Veel is er niet over haar bekend, maar wel weten we dat ze voor zijn modemerk Yeezy werkte. De afgestudeerde architect Bianca Censori is sinds ze samen is met Ye niet meer zonder hem gezien.

Vrouw van Kanye

Dat Kanye altijd extreem veel invloed heeft op zijn partners is te zien aan al zijn exen. Hij maakte ze niet alleen stuk voor stuk veel bekender dan ze waren. Ook aan hun kledingstijl en de projecten waar ze aan meedoen is zijn invloed goed te zien.

Zo ook Bianca Censori, de nieuwste vrouw van Kanye. De Australische gaat voor een fotoshoot helemaal uit de kleren en wordt daarvoor in de plaats enkel op haar edele delen bedekt met zwarte tape. Haar bilnaad wordt zelfs getekent door de tape in de vorm van een (christelijk) kruis. Opvallend is dat Kanye zelf ook een kruis in zijn haara geschoren heeft.

Godslastering

Omdat in de vrijwel nietsverhullende “outfit” gebruik wordt gemaakt van heilige symboliek, krijgen de foto’s van de vrouw van Kanye veel kritiek. Gebruikers zeggen dat “Ye naar de hell gaat” en dat “Dit Godslastering is”. Ook heeft het volgens volgers “Niets met Christus te maken”.

Anderen vinden de risicovolle outfit vooral onpraktisch. “Hoe werkt dit als je naar het toilet moet?” vraagt een commenter zich terecht af. De “tape” loopt namelijk over haar vagina naar achter.

Bekijk de beelden hieronder:

Vrouw van Kanye
Vrouw van Kanye
Vrouw van Kanye

Bron: YouTube RTL Boulevard