Kanye West haalt uit naar Kim K en Kris Jenner “Ik laat mijn kids niet in bordeel opgroeien”

Kanye West vriendin

Kanye West lijkt het helemaal te hebben gehad met de Kardashian-Jenner Klan. Eerder had het ex-vriendje, Pete Davidson het te verduren met de rapper. Nu moet ook Kris Jenner het ontgelden. Hij haalt nu ook uit naar haar.

Haalt uit

De tirades van Kanye West zijn langzamerhand weer gestart op zijn social media. Hij haalt keihard uit naar Kris Jenner. Het lijkt niet meer lekker te gaan tussen de Kardashian Klan en de rapper, nadat Kim om een scheiding vroeg. Hij stuurt de realityster meerdere berichten. “Je zal niet bepalen over mijn zwarte kinderen en waar ze naar school gaan. Ze gaan geen playboy doen en s*kstapes maken”. De gesprekken deelt hij dan ook via zijn Instagram.

Kris Jenner heeft via haar dochter laten weten dat de situatie met haar ex-schoonzoon heeft stressvol is en vraagt ook of hij wilt stoppen om over haar te praten.

Playmodel

Op social media gaan de sneertjes naar momager Kris Jenner verder. Hij plaatst een foto van de familie’s assistente. “Laat Kris je geen Playboy doen zoals ze bij Kylie en Kim deed. Hollywood is een gigantische p*rnografisch bordeel. Ze hebben mijn familie verwoest. (…). Dit laat ik niet gebeuren met North en Chicago”, schrijft hij.

Bekijk de beelden hier

Bron: IG