‘Kanye West weigert Kim Kardashian te zien!’ “Zij smeekt om contact”

Het drama rondom Kanye West duurt voort. Hij weigert nu om zijn vrouw Kim Kardashian nog te zien. Dit nadat hij dreigde van haar te scheiden. Zo melden bronnen dicht bij het stel aan TMZ.

Kanye zei o.a. in zijn rant dat hij al een jaar van plan is om van Kim te scheiden. Kim meent dat dit komt door Kanye’s bipolaire stoornis. “Soms komt wat hij zegt niet overeen met wat hij voelt”

Kanye weigert Kim te zien

De bron meldt echter dat Kanye ver weg is van zijn gezin, op zijn ranch in Wyoming, Kim en de kinderen zijn in Californië: “Ze heeft geprobeerd om contact met hem op te nemen, maar hij wil er niet van weten” “Kim wil het met hem over zijn gezondheid hebben, maar ze hebben weinig tot geen woorden gewisseld sinds zijn scheldtirade op Twitter. Kim wil hem helpen, maar dat kan niet als Kanye niet geholpen wil worden.” 

“Zij smeekt om contact”

“Kim heeft al twee keer geprobeerd om naar Wyoming te vliegen, maar Kanye gooide beide keren de deur dicht in haar gezicht. Hij wil haar niet zien, hij is paranoïde.” 

De relatieproblemen zijn er al jaren. Kim had het erg moeilijk toen Kanye in 2016 een zenuwinzinking kreeg door z’n bipolaire stoornis. Ook zegt ze in People Magazine dat de ze zich gevangen voelt in haar huwelijk.

De bron: “Ze vindt het vreselijk dat Kanye niet vraagt hoe hij haar kan helpen” “Het koppel leeft volledig naast elkaar. Bij momenten verblijven ze ze zelfs in aparte huizen. Ze zullen dit wel nooit zelf toegeven, want ze hangen hun vuile was niet graag buiten.”

Bekijk hieronder meer info en reacties van Kardashians over de drama in de videos:

Bron: HLN, TMZ, Youtube, Metro