Skip to main content

Katja Schuurman zou in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zitten om af te kicken. In het verleden is ze open en eerlijk geweest over haar alcohol en drugs gebruik. Ze reageert op alle beschuldigingen en laat weten dat er niks van klopt.

Katja afkickkliniek?

Katja is de laatste erg actief op sociale media en deelt allerlei kiekjes uit haar dagelijkse leven. Yvonne deelt met haar volgers dat Katja op Zuid-Afrika zou zitten: “Katja is superactief op de gram… Maar ik hoor toch echt dat onze Kat al een aantal weken in Zuid-Afrika zit… En dan bedoel ik niet op vakantie 🙈”. Ze schrijft vervolgens: “Wellicht is ze inmiddels terug. Heb van een spion gehoord dat ze daar twee weken geleden in ieder geval al een paar weken zat. Als dat klopt… dan is haar omgeving voor haar aan het posten om te voorkomen dat dit uitkomt. Terwijl het toch al wel heel wat jaren bekend is dat Kat en probleempje heeft, hoor”. Yvonne benadrukt dat ze het naïef gedrag van haar vindt: “Beter eerlijk zijn. Dat soort geheimpjes zijn anno 2024 al lang niet meer veilig, zeker niet bij mij. 😜”.

Katja reageert

Het management van Katja wordt gebeld vanwege de beschuldigen. Deskundige Bart Ettekoven vertelt in de uitzending van Shownieuws “En wat schetst mijn verbazing? Ik was de hond aan het uitlaten vlak voor deze uitzending, ik loop over straat en ik heb een FaceTime-gesprek met Katja die zegt: Ik wil toch wel even zeggen dat… Zie je waar ik zit? Ik zit in Amsterdam. Het is complete onzin!’”

Ze is duidelijk: “Ik ben niet in rehab geweest. Ik heb niemand anders laten posten. Yvonne en haar spionnen zijn slecht op de hoogte. Die moet ze echt grondig gaan ontslaan, want het slaat echt helemaal nergens op”.

Katja is vaak open en eerlijk over haar drank, drugs of seksleven: “En als er iemand altijd open is over allemaal dit soort uitspattingen – of het nou drank of drugs of seksescapades zijn – dan is het Katja wel. Die is er altijd wel heel open en eerlijk over.” Ze vertelt dat ze wel houdt van Zuid-Afrika, maar dat ze er de laatste jaren niet geweest en al helemaal niet de laatste maand. Yvonne zit er dit keer naast.

Kritiek op Katja vanwege pikante shoot

Onlangs ging Katja nog uit de kleren voor het project Dear Future Me van fotograaf Jasper Suyk. Ze kreeg daar gemende reacties op: “Hoe zielig is dit???? Zo laag gezonken…” “Wie heeft er nu geprobeerd om in te zoomen in dit filmpje met duim en wijsvinger 🤣🤣” en iemand anders schrijft: “Dit is toch juist helemaal geen beeld “ zonder masker”. Wel heel mooi, maar hij past niet bij jouw tekst in mijn ogen” en iemand anders schrijft: “Ik probeerde op pauze te drukken, maar enkel het geluid ging uit 🙈”.

Lees hier alle details en bekijk de beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne, Shownieuws