Skip to main content

Katja Schuurman filmt zichzelf terwijl ze in het pittoreske Uitdam het water ingaat. De beelden gaan het hele internet over. Ze voelt zich sterker als ze het water ingaat, vertelt ze.

Katja Schuurman duikt het water in

Katja heeft het internet losgemaakt met haar video op Instagram. Ze vertelt in de video: “Koud zwemmen of dompelen in koud water is bewezen goed voor je hart, het stimuleert je bloedsomloop, maakt je immuunsysteem en lichaam sterker en werkt zelfs ontstekingsremmend. Daarnaast geven de endorfine, serotonine, oxaytocine en dopamine die worden aangemaakt door het koude water je een geluksgevoel,” verklaart ze voordat ze het water ingaat. Haar outfit valt op, ze heeft de moeite gedaan om er nog extra goed uit te zien terwijl ze het water ingaat.

Ze vertelt dat het haar een kick geeft om in het koude water te gaan: “Maar behalve dat geeft het gewoon zo’n kick om te doen wat je je hebt voorgenomen! Voor mij zorgt dat denk ik voor de helft voor hoe sterk ik me nu voel!”

Je ziet haar in een pikant badpak, wat weinig aan de verbeelding overlaat.

Veel reacties op Katja’s virale video

Er wordt volop gereageerd op Katja’s video: “Zou ook wel willen.. Maar om nu in de sloot te springen….😂” “En volgens mij is dit net even gezonder voor je dan microdosing… blijven plonsen, lieve Kat! 💜” “Dank je wel Katja voor jouw deskundig advies, ik zal er rekening mee houden.je bent een kanjer.👍🖐” en iemand anders schrijft: “Wat ben je toch ook een stoere chick 😍” “Lijkt mij toch wel erg koud, maar inderdaad goed voor het lichaam. Bikkel hoor 💪👍”.

Katja afkickkliniek?

Onlangs ging er nog een gerucht dat Katja Schuurman in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zou zitten om af te kicken. In het verleden is ze open en eerlijk geweest over haar alcohol en drugs gebruik. Ze reageerde op alle beschuldigingen en laat weten dat er niks van klopt.

Katja is de laatste erg actief op sociale media en deelt allerlei kiekjes uit haar dagelijkse leven. Yvonne deelt met haar volgers dat Katja op Zuid-Afrika zou zitten: “Katja is superactief op de gram… Maar ik hoor toch echt dat onze Kat al een aantal weken in Zuid-Afrika zit… En dan bedoel ik niet op vakantie 🙈”. Ze schrijft vervolgens: “Wellicht is ze inmiddels terug. Heb van een spion gehoord dat ze daar twee weken geleden in ieder geval al een paar weken zat. Als dat klopt… dan is haar omgeving voor haar aan het posten om te voorkomen dat dit uitkomt. Terwijl het toch al wel heel wat jaren bekend is dat Kat en probleempje heeft, hoor”.

Bekijk hier de screens en video

Bron: Instagram