Keeper verliezend ADO Den Haag scoort in laatste minuut! ADO Wint! (Video)

Luuk Koopmans van ADO Den Haag heeft een ware heldenrol op zich genomen, in de bekerwedstrijd tegen Sparta. De keeper scoorde diep in blessuretijd de 1-1 en hielp zijn ploeg vervolgens door de beslissende strafschoppenserie heen.

Keeper ADO scoort

Sparta was in de eerste helft op voorsprong gekomen, en de 1-0 leek genoeg om de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi te halen, Diep in blessuretijd kreeg ADO echter nog een corner en ging Koopmans mee naar voren voor een alles-of-niets poging. Dit pakte goed uit, want de doelman kopte de bal achter Sparta-keeper Okoye te koppen.

Luuk Koopmans

Tijdens de daaropvolgende verlenging werd er niet meer gescoord, waardoor de beslissing uit penalty’s moesten moest komen. Hierin schoot Spartaan Bart Vriends op de lat, terwijl alle ADO-spelers raak schoten, waardoor ADO verder bekert.

Het is niet de eerste keer dat een keeper van ADO Den Haag trefzeker is. In 2015 scoorde de toenalige doelman van de Hagenezen Martin Hansen met de hak, in de wedstrijd tegen PSV, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Check het doelpunt van de keeper van ADO Den Haag Luuk Koopmans hier:

Bron & beeld: AD, Twitter, De Telegraaf