Skip to main content

Een heftig incident dat pijnlijk is afgelopen voor Nederlandse influencer en model Kelly Mexy, althans zo beweert ze zelf. Kelly deelt namelijk hoe zij “klappen heeft gekregen van een onbekende”.

Kelly Mexy

Het is blijkbaar helemaal verkeerd gegaan in het verkeer. Kelly meldt dat er een incident zou zijn gebeurd waardoor ze wat wondjes heeft opgelopen. Ze deelt er een foto van en meldt erbij “haha gekke klappen gehad van onbekende vanavond vond niet leuk”.

‘Klappen gehad’

Te zien zijn wat krassen op haar gezicht boven haar lippen en wat lijkt op een kras in haar nek. Ze reageert zelf op een bericht waarin ze getagd werd door Rapnieuwstv met de vraag of het weer gaat. Kelly zegt over de ‘klappen’: “Hahahaha jaa had ze wel verdiend๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ’…๐Ÿผ๐Ÿ’…๐Ÿผ niks aan de hand, verkeersincidentje” “Ik was lopend zij zaten op de fiets.”

Volgers gaan massaal los met o.a.: “de fietster in fout als ge geraakt zijt door een fietser want als voetganger zijt u de zwakste weggebruiker en zeker op een voetpad en bij t overstekken bij een zebra pad heeft u van beide kanten voorrang daarom zijn er mensen die naar de verkeersschool geweest zou beter iedereen doen zo gebeuren er geen ongelukken meer ik hoop voor u da,t goed meu gaat degene die u aanrijd is ne dikke vette smeerlap”

Bekijk hier de beelden:

Via IG, Rapnieuws