Skip to main content

Jade Anna en Kenneth Taylor zijn zoals iedereen weet officieel een stel. Ze zijn op moment in Dubai. Jade deelt meerdere foto’s op haar Instagram. Het lijkt erop dat veel van de foto’s zijn gemaakt door Kenneth terwijl hij van het uitzicht geniet.

Kenneth Taylor maakt pikante foto’s van Jade Anna

Er wordt volop onder de foto’s gereageerd: “Heb je dit zelf betaald of niet?” “Lekker business vliegen nu je met kenneth bent 💸” “Fotografie is Kenneth’s verborgen talent, hij heeft deze foto’s echt mooi gemaakt” “Dankzij jou wordt Ajax-kampioen. We weten het allemaal ❌❌❌”. Er wordt zowel positief als negatief gereageerd. Toen Jade Anna nog een relatie had met Gio kreeg ze net zoals nu ook vaak te horen dat ze door het geld van haar vriend meer mogelijkheden had.

Volger van Jade Anna is heel kritisch

Er zijn ook volgers van Jade die het voor haar opnemen: “Lieve schatten deze jonge dame verdient netjes haar eigen centen! Waar bemoeien jullie je mee”. Er is ook een hele lange kritische reactie die inmiddels meer dan 200 keer is geliket: “Jade ik vind je heel leuk en je content fantastisch, maar deze caption💀 “little” winter escape naar Dubai terwijl er mensen zijn die heel wat jaren sparen voor zo’n trip, en anderen zullen überhaupt nooit de kans krijgen Dubai te zien. Ik vind het oprecht ontzettend leuk voor je dat je deze mooie vakantie mag hebben, maar om te zeggen dat het een “little winter escape” is laat gewoon zien dat je oprecht geen besef meer hebt van de werkelijke wereld en hoe dingen werken”. Jade lijkt er vooralsnog niks van aan te trekken en geniet van haar vakantie met Kenneth.

Bekijk hier enkele van de beelden

Bron: Instagram