Skip to main content

Er gaan geruchten dat het over en uit is tussen Kenneth Taylor en Jade Anna. De twee ontkennen de geruchten met een foto. Maar volgens Yvonne zou het een knipperlicht relatie zijn: Een spion spotte Kenneth gisterenavond alleen op een feest in de Melkweg.

Kenneth alleen gespot op feest Encore

Kenneth was gisteravond alleen op een feest in Amsterdam schrijft Yvonne op haar kanaal: “Gisteravond was Kenneth zonder Jade bij Encore. Ik zal eens even gaan speuren” deelt ze. Het is niet bekend wat Kenneth waarom hij zonder Jade Was. Kenneth en Jade zijn recent nog samen gespot: “Volgens Roddelpraat is het alweer uit tussen Jade Anna en Kenneth Taylor. Hij zou haar gedumpt hebben omdat hij zich wil richten op zijn voetbalcarrière. Of dit waar is, weet ik niet!”. Yvonne onthult ook dat Jade en Kenneth vorige week nog samen zijn gespot: “Wel weet ik wat dat hij vorige week nog met Jade bij VVAL was…”.

Jade anna zou een eind willen maken aan alle geruchten

Vanwege alle geruchten plaatste Jade Anna gisteren een foto samen met Kenneth. Yvonne over de situatie: “Jade gisteravond nog een foto samen gepost, waarschijnlijk om de roddels te ontkrachten. Definitief over zal het denk ik niet zijn…het zou nog steeds kunnen dat er wat speelt”.

‘Jade Anna en Kenneth Taylor uit elkaar’

Onlangs bracht Roddelpraat dat het kersverse koppel Jade Anna en Kenneth Taylor uit elkaar zou zijn. De twee maakten slechts een paar weken geleden bekend dat ze officieel bij elkaar zijn. Nu gaat rond dat de twee alweer uit elkaar zijn. Dennis Schouten beweert namelijk een scoop te hebben dat hij van zijn bronnen heeft vernomen dat Jade Anna en Kenneth Taylor niet meer bij elkaar zijn. Volgens Roddelpraat zou Kenneth de relatie hebben beëindigt, omdat hij zich wil richten op voetbal.

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram, Life of Yvonne