Skip to main content

Het gaat de afgelopen weken veel over de relatie tussen Ajax speler Kenneth Taylor en Jade Anna. Het lijkt er de laatste tijd op dat het officieel is tussen de twee. Roddelpraat deelt nu beelden waarop zou te zien dat Kenneth bij Jade zou slapen

Kenneth Taylor slaapt bij Jade Anna?

Roddelpraat deelt vandaag dat ze een video binnen hebben gekregen waar volgens het juicekanaal uit kan worden opgemaakt dat de twee een relatie met elkaar hebben: “Opnieuw kregen wij een video binnen waar we uit op kunnen maken dat de twee inderdaad een relatie met elkaar hebben. Een video waar te zien is dat Kenneth van zijn auto, naar het huis van Jade loopt met een koffer, tas en iets dat lijkt op een bosje bloemen. Deze beelden zijn van gisteravond 23:23”.

Het is niet bekend wanneer deze beelden zijn gemaakt. Roddelpraat vermeld er bij dat ze van gisterenavond zouden zijn.

Bekijk hier de beelden

Jade Anna laat zien wat ze draagt in bed met Kenneth Taylor

Onlangs deelde Jade Anna pikante foto’s die zijn gemaakt voor het lingeriemerk Hunkemöller. De influencer/vlogster heeft al eerder geposeerd voor lingeriemerk Hunkemöller en doet dat nu dus ook weer. We zien Jade in een spannende rode lingerie set. Ook is ze te zien samen met wat andere modellen en bewijzen de dames dat alle vrouwen mooi eruit kunnen zien ongeacht lichaamsmaten.

Bron: Instagram, Roddelpraat