Kickbokser Robin van Roosmalen betrokken bij heftig ongeluk, Zus overleden

Kickbokskampioen Robin van Roosmalen ligt gewond in het ziekenhuis na een heftig auto-ongeluk op de A2 bij Nieuwegein. Zijn 29-jarige zus, die bij hem in de auto zat, is aan haar verwondingen overleden.

Het verschrikkelijke nieuws is bevestigd door Hicham Elgaoui van sportschool Fighting Talents in Den Bosch, waar Robin van Roosmalen trainde. Bij het heftige ongeluk woensdagmiddag was een personenauto en een vrachtwagen betrokken.

“Kapot door het nieuws”

Volgens Elgaoui is Robin bij bewustzijn. De 31-jarige kickbokser uit Den Bosch werd eerder in twee verschillende klassen wereldkampioen bij kickboksbond Glory. Zij spraken woensdagavond op Twitter hun medeleven uit. ‘De GLORY familie is kapot door het nieuws van het overlijden van Melissa Van Roosmalen en de kritieke verwondingen die Robin van Roosmalen heeft opgelopen bij een auto-ongeluk. We sturen onze diepste condoleances naar de Van Roosmalen familie en hun geliefde.’

Getuigen gezocht

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Volgens ooggetuigen stonden Robin en zijn zus op de vluchtstrook, waarna ze werden aangereden. De chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden. Mocht je iets gezien hebben, dan roept de politie op om je te melden.

Bekijk het bericht van Glory en een foto van het ongeluk hieronder:

Bron: Telegraaf, Shownieuws

Lees ook: