Skip to main content

Wie het TikTok account van Videoland volgt, heeft vast gezien dat je auditie kon doen om als lijk te figureren in de Mocro Maffia. Vandaag bleek de actie een 1-april stunt te zijn.

Afgelopen week plaatste Videoland een TikTok waarin acteur Robert de Hoog, die Tatta speelt in de super populaire serie Mocro Maffia, een oproep deed. Hij zou het zogenaamd zat zijn dat lijken altijd door dezelfde persoon worden gespeeld.

Daarom vond hij het tijd voor “nieuwe lijken”. Hij daagde kijkers uit om een soort challenge te doen met een filter die Videoland zelf maakte. Hiermee kon je dan laten zien dat je heel goed stil kon blijven liggen met je ogen open.

Vandaag blijkt dat de oproep een 1-april stunt was. Het grappige is dat er zoveel reacties binnen zijn gekomen, dat Videoland overweegt om alsnog echt een aantal mensen te laten figureren als lijk. “Er hebben zich zoveel mensen aangemeld om te figureren, dat we besloten hebben om écht mensen uit te zoeken die mogen komen figureren in Sleepers seizoen 2.”

Bekijk de beelden hieronder:

@videolandnl Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen? Doe dan auditie met het ‘figurant-lijk gezocht!’ effect, post je video en tag @videolandnl. Wie weet lig jij in een aflevering van Mocro Maffia of Sleepers! #figurantlijkgezocht #auditie #tiktokeffect #sleepers #mocromaffia #videoland #robertdehoog ♬ origineel geluid – Videoland
@videolandnl Bedankt voor jullie geweldige video’s! We gaan écht een paar figurantenrollen weggeven, dus hou je DM in de gaten. Geen grap dit keer, beloofd! 🤝 Nog geen video gemaakt met het filter? Snel doen dan! #figurantlijkgezocht #auditie #1april #maargeengrap #tiktokeffect #sleepers #robertdehoog #benjenuechtallehashtagsaanhetlezen ♬ origineel geluid – Videoland

Leave a Reply