Skip to main content

Kim Kardashian heeft het weer voor elkaar gekregen dat het hele internet weer over haar heeft. Ze heeft een gymnastiek oefening gedemonstreerd op het strand: een radslag. Dit echter in bikini.

Kim Kardashian radslag in bikini

De reality-tv ster en zakenvrouw is natuurlijk bekend om haar zandloper figuurtje en vooral haar achterste, dat weer vol in beeld is. Ze besloot even haar atletische vermogen te showen, en dat is toegegeven prima in orde. Kim lijkt een perfecte radslag te kunnen.

Atletisch

Of ze ook aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs mee kan doen is dan weer een ander verhaal, maar ze laat in ieder geval zien topfit te zijn. Kim mag dan geen professioneel atleet zijn, ze is echter wél op een andere manier verbonden aan de Olympische Spelen. Haar SKIMS-kledinglijn was een officiële sponsor van Team USA voor de zomerspelen in Tokio.

Comments

In de comments gaat het weer lekker los met berichten als: “Bedankt Kim Kardashian voor het op de kaart zetten van gymnastiek.”… “Dit is een 10 score!”… “Hoe vaak zou ze dit gedaan moeten hebben voor het goed ging voor de camera lol”

Bekijk hier de beelden

Swipe voor alle beelden en meer

Via IG Kim K