Skip to main content

Kim Kardashian vond het hoogtijd om met een eigen merk te komen. Zij kiest dan ook voor een ondergoednlijn. Op Twitter laat Kim weten dat de naam van het merk Kimono is.

Kim Kardashian doet er alles voor om er goed uit te zien en corrigerend ondergoed hoort daar zeker bij. Het was nooit een geheim hoeveel gebruik ze ervan maakt, maar een eigen lijn was er nog niet. “Ik ben al vijftien jaar gepassioneerd hierover”, verteld ze tijdens de aankondiging van het merk. “Het is mijn idee van shapewear en biedt oplossingen die écht werken voor vrouwen.” Daarnaast plaatst Kim de eerste foto’s van haar lijn. De motivatie voor het nieuwe merk maakt ze ook gelijk duidelijk. “Ik knipte altijd mijn eigen ondergoed zodat het paste bij mijn kleding”, legt ze uit. “Bovendien was de kleur niet altijd helemaal goed voor mijn huidkleur, daarom wilde ik een lijn die voor iedereen zou werken.” Kimono bestaat uit negen verschillende tinten, variërend van maat XXS tot 4XL. Kanye West heeft het logo ontworpen voor het merk.

Kim kreeg echter enorme kritiek uit Japan vanwege de traditionele naam Kimono en heeft nu gereageerd, ze heeft de naam van de lijn veranderd.

Bekijk de video hieronder voor alle uitleg en beelden:

Leave a Reply