Skip to main content

Kim Kardashian is in de nacht van zondag op maandag rond 3.00 uur ’s nachts, door vijf mannen beroofd van haar spullen in Parijs. De mannen drongen haar hotelkamer binnen in het centrum van Parijs.

Het luxe verblijf wordt vaker gebruikt door beroemdheden, echter wisten de mannen verkleed als politieagenten haar hotelkamer binnen te dringen. Er is voor ruim $11 miljoen aan sieraden gestolen.

Kardashian is samen met haar moeder en zussen Kourtney en Kendall in Parijs voor de Paris Fashion Week. Het is onduidelijk of haar twee kinderen, North en Saint, ook aanwezig waren.

Kanye West brak een optreden in New York af toen hij hoorde wat er aan de hand was. Hij trad op tijdens het Meadows Music Festival en halverwege het nummer Heartless werd hij door een van zijn medewerkers geïnformeerd hem het nieuws. Beelden de betreffende optreden zijn hieronder te zien:

https://www.youtube.com/watch?v=quhaV06glFg

De rapper kwam daarna weer terug op het podium en vertelde het publiek: “Het spijt me. Er is een noodgeval in mijn familie. Ik moet de show stopzetten”. Het optreden van West zou nog tien minuten duren.

Leave a Reply