Skip to main content

De Kroatische superfan Ivana Knoll kreeg veel bekendheid tijdens het WK in Qatar, waar ze vaak werd vastgelegd in gedurfde outfits terwijl ze poseerde voor de camera’s. Ivana plaatste recent een korte video waarin ze zonder topje aan een massage kreeg tijdens een reis naar Los Angeles, liggend met een handdoek over haar achterste.

Ivana heeft inmiddels miljoenen volgers

Knolls heeft de titel ‘de meest verleidelijke fan van het WK’ in ontvangst mogen nemen. Haar platform kende in korte tijd een enorme groei en inmiddels heeft de brunette ze 3,2 miljoen volgers. Ze pronkt met haar krappe outfits en late avonden tijdens uitstapjes of het bijwonen van verschillende sportevenementen.

Kroatische superfan deelt brutale boodschap

Ze gaf haar fans een brutale boodschap aan de camera en zei: “Hallo jongens, jullie kennen mijn rugblessure en ik verliet de sportschool en natuurlijk heb ik het weer verprutst. Maar gelukkig ben ik nu in LA en heb ik iemand die me eindelijk zal repareren!”. De masseur glimlachte stralend terug naar de camera terwijl hij doorging met het masseren van haar benen en onderrug, waardoor fans jaloers werden op de gelukkige man die hun droombaan had gevonden.

Ze schreef bij de video: “Hoi jongens, je weet van mijn rugblessure en ik liet de sportschool in de steek en natuurlijk, ik heb het weer verpest. Maar gelukkig ben ik nu in LA en heb ik iemand die me eindelijk zal repareren!”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram