Skip to main content

Kylie Jenner is opnieuw beschuldigd dat ze haar hele gezicht zou hebben laten verbouwen. De reden zou zijn dat ze onzeker is. Zij heeft gereageerd inmiddels, en bijt van zich af.

Kylie Jenner uiterlijk

Kylie Jenner is in 2023 een van de meest iconische en invloedrijke figuren in de beauty-industrie. Haar uiterlijk heeft altijd veel aandacht gekregen, vooral sinds ze in 2015 onthulde dat ze lipfillers had genomen. Sindsdien heeft er een mythe bestaan rondom Jenner’s uiterlijk en de vraag komt steeds terug of ze echt zo vaak aan zichzelf heeft laten doen.

Hele gezicht verbouwd?

Kylie geeft toe dat ze onzeker was over haar natuurlijke lippen, maar ontkent andere ingrepen in Homme Girls: „Daardoor denken mensen dat ik ontzettend onzeker was over mijn hele uiterlijk. Dat is niet waar; ik ben juist ontzettend zelfverzekerd en ik vond mezelf ook voor die fillers al cute.”

Kylie reageert

Over de beschuldigingen van haar gezicht zegt ze: „Daar klopt helemaal niks van. Mensen begrijpen gewoon niet wat je met goede make-up en fillers kan bereiken.”

Kylie benadrukt dat make-up en fillers haar helpen om haar natuurlijke schoonheid te benadrukken. Het is dan ook niet zozeer dat ze onzeker was over haar uiterlijk, maar meer dat ze het leuk vond om te experimenteren met verschillende looks.

Hieronder de beelden en nieuwe posts van Kylie:

Kylie Jenner arriving at the Vanity Fair Oscar Party 2023 BSR Agency

Via BSR Agency, Telegraaf, Homme Girls YT

Leave a Reply