Lange Frans staande gehouden op Schiphol door Marechaussee! “Onterecht en overdreven”

Lange Frans

Lange Frans zou volgens meerdere bronnen zijn staande gehouden op Schiphol. Dit zou zijn gebeurd nadat hij een aanvaring heeft gehad met een verkeersregelaar op een busbaan vlakbij de luchthaven.

Staande gehouden

Op 29 oktober zou Lange Frans met zijn auto op een busbaan hebben gereden, waar dit niet mocht. Hij werd toen aangesproken door een verkeersregelaar. De rapper zou toen willen omkeren maar zou volgens de verkeersregelaar zijn afgesnauwd. Hij heeft ook verklaard dat de man zijn autodeur blokkeerde. De passagier, die werd opgehaald doord e rapper kon hierdoor niet instappen. Hij zou toen zijn uitgestapt om de verkeersregelaar zelf te verwijderen.

Aangifte

De rapper geeft aan dat verkeersregelaar niet aan de kant ging en hij hem een ‘zetje’ zou hebben gegeven. De man is gevallen en zou letsel aan de duw hebben overgehouden. De rapper vindt, dat de situatie erg wordt aangedikt door de verkeersregelaar. Lange Frans laat weten dat de man aangifte wegens letsel wilt gaan doen. Hij zou het overdreven en onterecht vinden, dat hij deze stappen wilt gaan ondernemen. Zelf spreekt hij imagoschade wegens. Dit zou komen door bepaalde uitspraken die hij doet over actuele kwesties, volgens de rapper.

Het ziet er naar uit dat de rapper, de zoveelste BN’er is die in de rechtbank zal moeten verschijnen. De Marechaussee doet verder geen uitspraken over individuele zaken, laten ze weten.

Bekijk de video hier:

Lange Frans

Bron: Shownieuws