Lange Frans stuurt dreigend bericht naar Peter Pannekoek! Peter doet geen aangifte

Een grap van Peter Pannekoek over Lange Frans is niet goed aangekomen bij Frans. De rapper heeft een dreigend bericht gestuurd naar de comedian.

Peter zei over Frans in zijn voorstelling: “Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s. Lange Frans, de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terug hoort.”

Frans lijkt hem te willen confronteren als hij hem ziet: ,,De man met het grootste publiek uithalen naar een dyslectische rapper zonder YouTube kanaal. Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie,”

Peter zag het bericht en antwoordt: ,,Ik neem mijn woorden terug. Ik zie je wel als ik je zie is best poëtisch voor een dyslectische rapper.”

Peter gaat geen aangifte doen en meldt aan ANP: “Ik vind het daarvoor te weinig en ik wens hem het allerbeste. De kans dat hij me ziet is ook niet groot want hij is veel langer.””

Lees de berichten hieronder: