Skip to main content

Lars Veldwijk, die een lange tijd een relatie had met Monica Geuze, heeft nu een nieuwe vriendin. Zijn nieuwe liefde heeft namelijk online een foto geplaatst met Lars om de relatie te bevestigen. Ook zijn ex Monica Geuze reageert subtiel.

Lars Veldwijk plaatst foto met nieuwe vriendin

Er is een foto geplaatst door de nieuwe vriendin van Lars Veldwijk. Ze hebben hun relatie bevestigd met een romantische post tijdens de feestdagen. Hiermee maakt hij een einde aan alle geruchten en speculaties over zijn nieuwe vriendin Romy. Hij heeft een relatie met influencer Romy D’Fonseca.

Romy bevestigde hun relatie op Instagram met de volgende tekst “My Santa Claus 🤭❤️”. Er werd al een tijdje over hun relatie gesproken op verschillende juicechannels.

Monica Geuze reageert op kusfoto Lars Veldwijk

Monica en Lars hebben samen een dochtertje. In 2019 eindigde ze de relatie met elkaar. Nu reageert Monica Geuze onder de kusfoto van Lars met zijn vriendin. Ze reageert heel subtiel met een hartje en wenst ze zoals het eruit ziet het beste.

Lars Veldwijk gespot met andere dames

Lars Veldwijk werd in 2022 gespot met influencer Selma Omari, maar dat is niet uitgelopen tot een relatie. Ze zouden toen samen gespot tijdens een etentje bij Secret Graden. Eerder dit jaar werd Lars opnieuw met een dame gespot. Het bleek om een Zuid-Koreaans model te gaan. Nu zijn de geruchten over, aangezien hij samen met Romy is.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Parra, Rumag