Skip to main content

Lena van ‘Ex on the Beach’ en ‘Echte Meisjes in de Jungle‘ heeft naar verluidt haar Brazilian Butt Lift en fillers laten verwijderen. De 23-jarige realityster lijkt duidelijk genoeg te hebben van haar “duckface-fase”.

“Veel transformaties doorstaan” vertelt Lena

Lena betreurt nu haar eerdere keuze voor een Brazilian Butt Lift en lipfillers. Ze plaatst op Instagram “In de afgelopen jaren heb ik talloze veranderingen ondergaan. Sinds 2019 ben ik begonnen met lipfillers, maar nu heb ik besloten om terug te gaan naar de basis,” schrijft ze “ALLES WEG!”.

De Arts van Lena had haar “nogal verminkt”

Ze vertelde eerder bij de talkshow Jinek dat ze spijt had: “Als ik dit had geweten, had ik het ook nooit gedaan”, vertelde ze. “De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die mijn lichaam nogal heeft verminkt. Je kan hele grote wensen hebben, maar de opdracht was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in m’n lichaam. Ik sta ook niet meer achter de grote billen.”

Ze was niet ongelukkig door de ingreep: “Niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan. Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was. Het is niet meer lenig en mijn bouw is ook heel erg veranderd.”

Lena vs Gaby

Lena heeft onlangs hard uitgehaald naar Gaby Blaaser. De twee dames waren samen te zien in Echte Meisjes in de Jungle, maar Lena heeft geen goede herinneringen aan Gaby. Lena zegt o.a. dat Gaby wist dat ze zwanger was voordat ze Echte Meisjes in de Jungle heeft meegedaan. “Ze heeft het leven van haar baby op het spel gezet voor het programma.” Gaby verliet EMIDJ dan ook omdat ze zwanger was.

Bekijk hier de selfies die ze deelde voor- en na:

Bron: Instagram Roddelpraat Jinek