Skip to main content

Deze week werd Lexxxus uitgedaagd door een rapper uit zijn generatie, namelijk niemand minder dan SugaCane. Cane wilde met hem de ring in en noemde o.a. zijn mehe-fehe slogan.

Nu heeft Lexxxus gereageerd tegenover Fakka, en zegt o.a. dat hij te oud is om hiermee nog bezig te zijn. Hij noemt SugaCane verder o.a. een vergeten legende, en meent dat Cane jaloers is op hem. Hij zegt verder dat hij niet tegen rappers onder de 100K volgers de ring in stapt.

Het ziet er dus niet naar uit dat dit gevecht tussen deze oldskool hiphop heavyweights gaat plaatsvinden. Check hieronder de uitdaging en Lexxxus zijn hele reactie:

Lexxxus Reageert

Lets set the record straight.Ben te oud om te gaan halen en trekken met vergeten legendes die ik hoog hield. Ben in een fase van me leven dat ik afreken met mensen die shine op me proberen te pakken! Maar op een rijke stinkerd manier sleep je gewoon voor de rechter.

Soms weet ik niet wat ik met me papier moet doen, dan besteed ik het uit aan peper dure advocaten ik kan dat.
Voor de rest ik ga met geen enkele persoon de ring in die niet boven de 100.000 volgers heeft. Dus get your money and paper up One puzeeeeeee

Jaloezie is vaak ook gerelateerd aan leedvermaak, plezier in het ongeluk van anderen.Bij een acute aanval van jaloezie ervaart men veel lichamelijke symptomen. Spierspanning, rillingen en duizeligheid kunnen uren aanhouden en verdwijnen dan langzaam weer. Er zijn ook gevallen bekend waarbij iemand een moord pleegt vanwege jaloezie. Dit kan ook zo zijn bij een passionele moord.

Leave a Reply