Skip to main content

Lies Zhara was helaas betrokken bij een auto-ongeluk. Gelukkig raakte niemand zwaar gewond. De oplettende mensen van Juicechannel zagen echter nog iets anders opvallends aan het ongeluk. Het lijkt namelijk heel erg alsof Glen Fontein betrokken was bij hetzelfde verkeersongeval! Nog opvallender is zelfs dat ze de dag erna allebei in Italië bleken te zijn…

Auto-ongeluk

De twee influencers postten namelijk allebei dat ze een auto ongeluk hadden gehad en de dag daarna dat ze Italië waren. Beiden postten niets met elkaar of laten iets merken over dat ze aan het daten zijn. Het lijkt allemaal misschien toevallig of zelfs een beetje vergezocht, maar vaak hebben de juicepagina’s het toch wel bij het juiste eind. Kijk bijvoorbeeld naar Jutta Leerdam en Jake Paul. Die relatie hadden de juicepagina’s al weken als niet maanden van te voren zien aankomen!

Lies Zhara Glen Fontein

Lies Zhara is een Nederlandse influencer die vooral veel actief is op Twitch en Instagram. Ze staat bekend om haar superlange blonde haar en haar spannende outfits. Daarmee maakt ze haar fans geregeld helemaal wild. Glen Fontein is voor zover we snel kunnen zien vooral actief op TikTok en YouTube. Ook bracht hij een eigen liedje uit.

Bekijk hier de video

lies zhara
lies zhara

Bron: Instagram