Skip to main content

Lies Zhara lijkt de vloer te inspecteren in een nieuwe post met foto’s die behalve haar gezicht, weinig verhullen. In een zwart korset met kanten details, veters en jarretels poseert ze in haar badkamer. Haar volgers zijn in elk geval blij met de foto’s, al zijn er ook een paar die niet helemaal snappen waarom ze naar beneden kijkt…

Lies Zhara in de badkamer

Lies Zhara weet altijd de grens op te zoeken tussen classy en sexy. Met haar (extreem lange) blonde haar en goed afgetrainde lijf gooit ze altijd hoge ogen als ze post. Naast dit soort pikante lingerie is ze ook vaak in een sport bh en boxershort te zien. Dat zorgt wel voor afwisseling en daarom heeft ze waarschijnlijk ook zo veel fans. Op YouTube is ze niet meer heel actief. Haar laatste video update is van ongeveer een half jaar geleden. Het meest actief is ze nog op Instagram en Twitch, waar ze een aantal dagen geleden nog iets postte.

De influencer weet maar al te goed hoe ze het spannend moet houden voor haar publiek. Veel van haar volgers vragen bijvoorbeeld naar haar “OnLIESfans”. Voor zover we weten zit ze nog niet op de website voor betaalde pikante content.

Bekijk hier de beelden:

Lies Zhara
Lies Zhara

Bron: Instagram