Skip to main content

Influencers Lies Zhara en presentatrice Marijn Kuipers zijn samen met Sean Demmers, een vriend van YouTuber Stefan de Vries op Curaçao. Ze lijken daar te genieten van het lekkere weer, maar dat is niet het enige waar ze van genieten. Op een video is namelijk te zien dat ze het ook gezellig met elkaar hebben.

Marijn Kuipers en Lies Zhara Curaçao

Het was recent Fuikdag op Curaçao, het feest op de eerste dag van het nieuwe jaar en er wordt dan een groot feest gevierd op het water. Er wordt ook veel alcohol gedronken en dan worden mensen wat losser en kunnen er ook pikante beelden verschijnen zoals in dit geval van Marijn Kuipers en Lies Zhara. Op de video die Daily Buzz heeft gedeeld is te zien dat ze in een opblaasbedje zitten en lol hebben. Ze besluiten in de video om dichter naar elkaar toe te gaan en lijken vervolgens te zoenen met elkaar. Een man naast de twee kijkt aandachtig naar de influencers en drinkt tegelijkertijd zijn bier.

Zoenend gespot op Fuikdag 2024

Het is niet precies wat er eraan voorafgaan is, maar de beelden spreken voor zich. Ze hebben beide nog niet gereageerd op de beelden, wie weet doen ze dat later. Ze zijn beide actief op Instagram en plaatsen dagelijks meerdere pikante beelden op hun sociale media. Lies Zhara heeft inmiddels een half miljoen volgers en Marijn Kuipers 400k.

Op Instagram heeft Marijn Kuipers een pikante een foto gedeeld waarop ze met 2 andere meiden aan het feesten is. Er wordt volop gereageerd onder de foto: “Bro heeft uitzicht van zn leven” “Superleuk! Veel plezier nog op Curacao! 🇨🇼❤️👌🏼” “Waar zijn jullie b*****n?.”

Lies Zhara heeft ook een pikante foto op haar Instagram gedeeld waarop ze te zien is in Curaçao. Ook onder haar foto wordt er volop gereageerd: “Zolang ze maar t****s kan showen voor likes hoor” “Kokosnoten in overvloed daar” “Wat een t****ntentoonstelling weer 😩.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat, Dailybuzz